Nyolc étel az összes élelmiszer -allergiás reakció 90 % -át.

Nyolc étel az összes élelmiszer -allergiás reakció 90 % -át.

Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. A saját személyes olimpiai edzésed. Amint megtudja, hogy ezeknek a sportoknak az egyedisége (bobsleighting, bárki?) Annak ellenére, az előkészítés és az edzés gyakran túlságosan ismerősnek tűnik. amelyek a Pyeongchangi 2018 -as téli olimpián alapvetően megegyeznek az előző évekkel, legalábbis életemben. Valójában a sport listája egyáltalán nem változott, mióta a csontváz rendezvényt 2002 -ben adták hozzá. és snowboardozási események) és északi események. Mindegyik kategóriában a következő konkrét események vannak. , Team relé) Skeleton (női és férfiak) jégkorong -korcsolyázás (egyéni férfiak, egyéni nők, jégtánc, párok) Gyorskorcsolyázás (Női és férfiak: 500 méter, 1000 méter, 1500 méter, 5000 méter, 10000 méter, tömeges indítás, csapat üldözés) Rövidsebességű korcsolyázás (Női és férfiak: 500 méter, 1000 méter, 1500 méter, 5000 méter) Curling (Nők és férfiak)

Olimpiai alpesi, síelési és snowboardozási események

Alpesi síelés (Női és férfiak: lefelé, Super G, Giant szlalom, szlalom, szuper kombinált esemény) Freestyle síelés (Női és férfiak: antennák, félpipe, mogulok, síkereszt, síkereszt) snowboardozás (férfiak és nők: párhuzamos óriási óriási óriási óriási óriási óriási órák szlalom, félcső, nagy levegő, slopestyle, snowboard kereszt)

olimpiai északi események

biatlon (egyéni, sprint, üldözés, Mass Start & amp; Relé rendezvények) Sífutás (egyéni és csapat sprint, freestyle, üldözés, klasszikus és relék) síugrás (normál domb egyéni, nagy hegyi, nagy hegyi csapat, női) északi kombináció (egyéni nagy domb/10 km, egyéni Normál domb/10 km, Team nagy domb/4 x 5 km)

Bár a téli olimpia csak négyévente jön körül, és nyilvánvalóan csak télen zajlik, az olimpiai sportolók egész évben edznek egész évben. Világ reflektorfény. Mint tudod kitalálni a téli olimpián, a téli olimpiai sportok, amennyire csak tudsz, a sport, de sok olimpiai sportoló közös edzési technikákat alkalmaz, akárcsak az amerikai halandók, hogy felkészüljenek a választott sportra. < /p>

Nézzünk meg néhány téli olimpiai sportot és az edzéseket, amelyeket sok olimpiai remény használ az edzésük során, amelyet (vagy már megtehetsz) beépíthet a fitnesz rutinjába.

A Bobsled és a Luge edzése hatalomra van szüksége a hatalmas push-off induláshoz, és egy erős magvezérlés a szán vezetéséhez. A hatalmas push-off induláshoz, valamint az erős magvezérléshez a szán vezetéséhez vagy a lugán irányításához a leggyorsabb érintő vonal mentén (amely biztosítja a legrövidebb távolság megtételét). Készen álljon arra, hogy a jég és az erő felhasználásával felépítse a jégt, ezekkel a mozdulatokkal. Készítsen minél alacsonyabbat), majd térdre gördítse vissza magát. Tartsa a karját egyenesen és a csípőjét meghosszabbítva. zárt. Tartsa egyenesen a lábát, és húzza őket hátra. Vegye be a szemét és a magját, és végezzen egy push-upot. A nehezebb variáció érdekében próbálja meg emelni az egyik lábat a földről. Karja és magja segítségével nyomja meg a fenekét a levegőbe, és tekerje a labdát a lábára. Ezután térjen vissza a kiindulási helyzetbe és ismételje meg.

oldalak

123Next ›Utolsó» Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Brock Armstrong Get-Fit Guy

Brock Armstrong volt a Get-Fit Guy Podcast házigazdája 2017 és 2021 között. , NCCP és CAC triatlon edző, valamint egy TNT tanúsítvánnyal rendelkező edző. Ezenkívül a Primal Egészségügyi Edző Intézet tanácsadó testületén és a Humán Potenciál Intézet vendégkarának tagja.

Kövesse a Facebook LinkedIn Pinterest feliratkozását a get-fit podcast Spotify Google Stitcher

Nagyon sok íratlan edzőterem-etikett szabály van, amelyeket az újszülöttek és az edzőtermi patkányok egyaránt nem tudnak. Ezen a héten Dr. Jonathan Su, a Get-Fit Guy, 9 tippet ad a megfelelő tornaterem-etiketthez, így az edzés során csak az edzés során kell aggódnia.

Dr. Jonathan SU, DPT, CSCS, TSAC-F, C-AYT GET-FIT GUY, 2022. január 10. 5 perces ReadPisode #566 Play Pause Hallgassa meg a 9 tippet a megfelelő tornaterem etikettjéhez. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. A gyors és piszkos

Kövesse ezt a 9 tippet a tornaterem etikettjéhez:

Jó higiénensure berendezések vannak nyitva, mások Spacecheck, a környezeted nem monopolizálja a berendezéseket, hogy szocializálódjon a limitsclean, ha otthon van, ha betegnek érzi magát

Ez január második hete van, és a legtöbb ember teljes lendületben van az újévi fitnesz állásfoglalásaival. Az edzőtermek az ország egész területén a szokásosnál elfoglaltabbak, tehát azt gondoltam, hogy időszerű lenne megosztani a megfelelő tornatermi etikett tippeit.

Ha még soha nem lépett be az edzőterembe, vagy már egy ideje, mióta elmentél, a DOS és a DOSS ismerete segít gyorsan érezni magát, beilleszkedni és tiszteletben tartani a tiszteletet a tornatermi látogatók.

Az utolsó dolog, amit bárki akar, az, hogy megjelenjen egy régóta fennálló normákkal rendelkező helyen, mint például az edzőterem, és Zig, miközben mindenki más zagál. Ez olyan, mint az a személy, aki a Titkos Mikulás ajándéka nélkül jelenik meg az ünnepi munkapartion.

Ha egy tornaterem patkány vagy, aki ismeri a DOS -t és nem, akkor lehet még ideje egy frissítőnek, különösen akkor, ha az edzőterem a szokásosnál forgalmasabb. Könnyű hagyni, hogy a tornaterem etikettje a kényelemből kifelé menjen, amikor az edzőterem nem olyan elfoglalt. Legalább tudom, hogy nekem szól!

Például szeretem a szuperosztályokat, ami egy erő edzési technika, amely magában foglalja a két különböző izomcsoport közötti előre -hátra való váltást, ahelyett, hogy szünetet tartana. Ehhez általában két különböző edzéskészüléket kell felvennie egyszerre, ami rossz etikett, amikor az edzőterem elfoglalt.

Egy oldalsó megjegyzés, ezért végeztem el egy garázs tornaterem építését az összes alapvető edzési berendezéssel, amelyet megmutatom, hogyan kell csinálni a jövő heti epizódban.

Kezdő útmutató az edzőteremhez

Az alábbiakban szereplő tornaterem-etikett követésével megtudhatja, mire számíthat a tornaterem-látogatóktól és hogyan kell cselekedni egy edzőteremben úgy, hogy az edzés során az egyetlen dolog, amiért aggódik az edzésed során. szag. Most megértem, hogy emberek vagyunk, és a test szagunk normális, amikor izzadunk. Nem erről beszélek.

Arról beszélek, hogy jó higiéniai állapotban jelenjenek meg az edzőterembe, ami azt jelenti, hogy tiszta edzéses ruhákat viselnek, és a test szagának kezelése. Egyszerűen hangzik, de csak egy embernek kell elrontania az edzőtermet.

Emlékszem, hogy néhány évvel ezelőtt elmentem egy hónapos jóga tanárképzési visszavonulásra Hawaii-ban, és egy ember nem hitt a ruháinak fürdésében További információ itt vagy cseréjében. Minden alkalommal, amikor ez a személy bement a jóga stúdióba, a napi kétszer edzések bűzük annyira erőteljesen töltötte be a helyiséget, hogy az emberek szó szerint hánytak.

Tehát, ha a munkája fizikailag igényes, és közvetlenül a munka után jelenik meg az edzőterembe, akkor fontolhatja meg az edzőteremben levő zuhanyozást, és friss edzési öltözékké vált. Ha a testmozgási munkamenete medencét vagy edzés utáni pezsgőfürdő-áztatást tartalmaz, akkor előzetesen zuhanyoznia kell, szappannal. Az edzésfelszerelésekből győződjön meg arról, hogy senki sem használja. Ha nem lát senkit a felszerelésen, akkor előfordulhat, hogy inni vizet inni vagy a mellékhelyiségben.

Ha ez a helyzet, akkor látnia kell egy törülközőt, vizes palackot vagy valami mást a berendezésen vagy annak közelében, hogy jelezze, hogy azt használják. Ha nem, a berendezés ingyenes játék.

Másrészt, ha látja azt a jelet, hogy a berendezést használják, de senki sem jelenik meg 10 percig, akkor biztonságosan feltételezheti, hogy a berendezés ingyenes. Tisztelettel tegye félre a holmikat, vagy hagyja, hogy az edzőterem munkatársai ezt tegyék érted.

félre, ne hagyja a felszerelését néhány percig tovább. Ha legalább 10 percig elment, akkor is, ha olyan érvényes okból van, mint a robbanásveszélyes hasmenés, akkor számíthat arra, hogy valaki a berendezést használja, amikor visszatér.

#3: Adj másoknak helyet

Ha arra vár, hogy az edzéskészülékek kinyíljanak, akkor tisztességes, hogy barátságos és tiszteletteljes módon kérdezze meg az embert – Ha hajlandó várni a felszerelést, tudassa a személyt, majd álljon vissza. Állj vissza kb. 8-10 láb, így elég közel állsz ahhoz, hogy mások tudják, hogy vársz, de elég messze ahhoz, hogy a testmozgást biztosítsa a lélegzetet.

#4: Ellenőrizze a környezetét

Ellenőrizze a környezetét, mielőtt elkezdené a testmozgást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy senkinek sem vagy. Ez különösen akkor fontos, ha olyan berendezéseket használ, amelyeket mozgathat, például a súlyzókat.

Ne álljon valaki előtt, aki a tükör segítségével ellenőrizheti a formáját edzés közben. Ezenkívül ne gyakoroljon ugyanabban a helyen, ahol éppen felvette a súlyzókat az állványból, mert megakadályozza, hogy mások hozzáférjenek a berendezéshez.

#5: Ne monopolizálja a berendezéseket

tornatermi patkányok esetén, ez azt jelenti, hogy egyszerre legfeljebb egyetlen edzőeszközt jelent. Ha egyszerre egynél több berendezésre van szüksége, mert szuperosztályokat vagy áramköröket végez, menjen az edzőterembe, amikor kevésbé elfoglalt, mint 5 órakor. Itt van az, hogy elkerüljük azokat a berendezéseket, amelyek nem a rendeltetésszerű célra szolgálnak. Például, általában csak néhány guggoló állvány található az edzőteremben, tehát ne végezzen súlyzós göndöröket a guggolóállvány belsejében, csak azért, mert ez az egyetlen nyitott tükörhely.

#6: Tartsa meg a szocializációt a minimum

-ben semmi sem bosszantó, mint hogy az emberek szocializálódjanak más tornateremmel járókkal, vagy beszéljenek a telefonon az edzésterületekben. A felvett csevegés és fizikai tér elvonás. Ha telefonon kell beszélnie vagy szocializálnia kell, akkor tedd meg egy közös területen, ahonnan az emberek testmozgnak.

#7: Tudja meg a korlátait

A tornatermi patkányok általában olyanok, mint a juhászkutya az újszülötthez, és beugranak, hogy segítsenek, ha látják, hogy bajban van. Ennek ellenére győződjön meg arról, hogy ismeri a határait, és fokozatosan haladja meg a gyakorlatok ellenállását vagy intenzitását, hogy megakadályozza a körülötted lévő mindenkit, hogy hangsúlyozza az Ön biztonságát. Az edzésük közepén vannak, és egy újoncot észlelnek egy nem biztonságos súlyt használva egy padon, figyelni fognak és készen állnak arra, hogy mindent eldobjanak, hogy lehúzzák azt a rudat a mellkasáról.

#8: Takarítson meg magad után

Mindig tisztítsa meg magát egy darab felszerelés használata után. Úgy gondolom, hogy ez az, amit az újszülöttek jobban csinálnak, mint a legtöbb tornaterem patkány, talán azért, mert az edzőterem olyan, mint a második otthonunk, és könnyű otthon túl kényelmes lenni.

Tisztítsa meg magát azáltal, hogy a súlyzókat és a lemezeket visszahelyezi, ahol a rackbe tartoznak, még akkor is, ha nem találtad őket ott. Ez azt is jelenti, hogy a berendezés fertőtlenítését és letörlését egy papírtörülközővel vagy törülközővel, amely nem a pulóver törülközője.

#9: Maradjon otthon, ha betegnek érzi magát

Ez különösen fontos a járvány során, és jó szomszédos gyakorlat. Ha betegnek érzi magát, maradjon otthon és gyógyuljon meg. Nem akarja kockáztatni, hogy több fertőzésnek tegye ki magát, miközben immunrendszerének már sokat kell kezelnie.

5 napos tornaterem etikett kihívás

Tegyük fel ezeket a tudást egy 5 napos tornaterem-etikett kihívással! Az elkövetkező öt napban az a kihívás, hogy gyakorlatba kerüljön a 9 tipp a megfelelő tornaterem -etiketthez. Próbáld ki, és tudassa velem, hogy érzi magát, ha e-mailt küld nekem a getFitguy@quickandDirtytips.com e-mail címre, vagy hagyjon nekem egy hangpostát az 510-353-3104 telefonszámon.

Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Dr. Jonathan SU, DPT, CSCS, TSAC-F, C-AYT

DR. Jonathan Su a Get-Fit Guy Podcast házigazdája. Fizikai terapeuta és fitnesz szakértő, akinek a küldetése az, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a fitneszt. Dr. Su a bestsellerek hatperces fitneszének szerzője, 60 évesnél idősebb és hat perces alapvető erő. E-mailt küldhet neki a getFitguy@quickandDirtytips.com e-mail címen, vagy hagyjon neki üzenetet a get-fit Guy VoiceMail vonalon a (510) 353-3104 telefonszámon. Ha nem vagy allergiás rájuk? Mennyire gyakoriak a leggyakoribb élelmiszer-allergiák? Allergének? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. A gyors és piszkos nyolc étel az összes élelmiszer -allergiás reakció 90 % -áért felelős. Az élelmiszer -allergia a lakosság kb. 5 % -át érinti. Az ételek gyakran étkezése nem okoz allergiát. Nincs oka az allergének elkerülésére, hacsak nem allergiás rájuk.

Nagyon fontos a súlyos élelmiszer -allergiájú emberek számára, hogy elkerüljék az allergiás ételeket is. Számukra még egy kis mennyiségű diófélék vagy tenger gyümölcsei fogyasztása életveszélyes lehet. Az iparban gyakran a Big 8 -nak nevezik őket. Megállapítja, hogy az élelmiszer -címkéknek be kell jelentenie, hogy egy termék tartalmazhat -e allergéneket tejből, tojásokból, halakból, kagylóból, diófélékből, mogyoróból, búzából és szójababból. Lehet, hogy észrevette ezeket az információkat a csomagolt ételekről, közvetlenül a vastag betűvel rendelkező összetevők listája alatt. Lehet, hogy valami hasonlót mond: tejet és tojást tartalmaz.

Bár több mint 200 különböző élelmiszer -allergént azonosítottak, ez a nyolc étel az összes élelmiszer -allergia reakció 90 % -át teszi ki.